Styrking av dollar krasjer alt

Styrking av dollar krasjer alt
Rate this post

Dollaren har endelig fått en viss verdi etter måneder og måneder med ned, og den økte noe i styrkeindeksen.

Det har gått fra et lavt nivå på 92 for endelig å snu til 93,33, som fremdeles ligger langt under 103 før lockdowns.

Styrking av dollar? August 2020

Det høres ikke ut som Fed planlegger å gjøre mye mer nå med det ut av ammunisjon for en tid siden bortsett fra trykte babyavtrykk, mens Bitcoin Circuit har blitt ødelagt av alvorlige oversvømmelser som har gitt sine økonomiske problemer.

Vannstanden ved Kinas gigantiske Three Gorges-dam ved Yangtze-elven går tettere opp til det maksimale etter at voldsomme regnskyll økte tilstrømningen til et rekordhøyt, offisielle data viste fredag.

Hvis dette kollapser, ville hundrevis av millioner bli oversvømmet, inkludert Wuhan selv.

Europa derimot får en viss tillit, selv om bildet her blir komplekst.

Det som er Europas interesse, er for øyeblikket det avgjørende spørsmålet for kontinentet, da det tydelig ser ut til at Frankrike har andre ideer om det enn andre.

Solkongen Erdogan har spilt på et nesten Nakamoto-nivå så langt, med økningen av Tyrkia som gir noe press på det spørsmålet.

Vi har alltid trodd at Europas interesse er å holde Tyrkia veldig nært, så vel som i den andre enden av det lille Storbritannias imperium.

Alt det optimismen og paf paf ser ut til å ha gitt vei for fullstendig distraksjon i Storbritannia.

Ser man på det nå, ville man ikke ha skyld i å tro at landet har blitt litt som Holland. Utenom scenen, selv om Brexit-virksomheten må fullføres.

Og så er det forgifteren, som mangler bevissthet ser ut til ikke å forstå at han knapt kan forsørge sine egne sultende mennesker som lever på $ 200 i måneden, men ser ut til å ønske kontroll over andre folkeslag også.

Smarte de sier at han er fordi han har lekt med esler, men en liten løve dukket opp i Libya og vi så hva som skjedde

Og for å fullføre bildet, er det Tyskland det største spørsmålet. Slick, skarp, raffinert, Nakamotoish, eller mer en sklerotisk embetsverk?

Oppgaven deres er den vanskeligste. Bra er dette Mozarts land og reformasjonen.

Poenget med alt det ovennevnte er å prøve å analysere hvordan dollaren kan bevege seg med den sannsynligvis for å styrke seg mot Yuan, men hva den gjør mot euroen avhenger i stor grad av hvem som råder i å svare på det spørsmålet om hva som er Europas interesse.