Organisk tillväxt? Bitcoin SV-aktivitet ökade 761% före BSV-konferensen

Organisk tillväxt? Bitcoin SV-aktivitet ökade 761% före BSV-konferensen
Rate this post

Bitcoin SV-användare verkar ha blivit mycket glada inför konferensen.

Aktiva adresser och transaktionsräkningar i Bitcoin SV-nätverket såg otrolig tillväxt under de två dagarna fram till CoinGeek Live-konferensen i New York den här veckan.

Aktiva BSV-adresser växte från 110 000 den 28 september till 947 400 adresser idag.

Det är en förvånande tillväxttakt på 761% på bara två dagar fram till CoinGeek Live, som startade den 30 september kl 9 New York-tid och kommer att löpa till 2 oktober.

Spiken i aktiva adresser höjde ögonbrynen på Crypto Twitter. Bitcoin SV och Craig Wright-antagonisten Arthur van Pelt publicerade SirToshis diagram som uppmärksammar det faktum att BSV har lyckats köra Ethereum-nätverket mitt i en DeFi-boom. Han sa sarkastiskt:

”Verkar legitimt. Organisk tillväxt tror jag. Har inget att göra med #CGLive I bet ’.”

Bitcoin-influencer ‚Holdlonaut‘ svarade med en facepalm emoji.

Transaktioner på Bitcoin SV-nätverket mer än fördubblades under samma period från 715,6K till 1 751K idag. Det är en tillväxt på 145% under 48 timmar fram till konferensen. De genomsnittliga transaktionsvärdena sjönk under tiden med två tredjedelar under samma period.

Det är dock möjligt att spiken helt enkelt kan vara en slump, eftersom nätverket ibland ser några ovanliga utbrott av aktivitet. Aktiva adresser ökade till över 1 miljon kort den 24 juni och transaktionerna ökade till 5,5 miljoner den 10 juli.

CoinGeek Live-konferensen är mestadels en onlineaffär och har talare inklusive nChains kontroversiella chefsforskare Wright, Bitcoin Association President Jimmy Nguyen och Fundstrat Global chefspartner Thomas Lee.

I sitt inledningsanförande sa Nguyen att Bitcoin SV har incitament att avskräcka dåligt beteende och noterade att den ursprungliga Bitcoin-vitboken nämner ordet ”ärlig” 15 gånger.

Enligt CoinGeeks rapport om Nguyens adress bearbetar Bitcoin SV för närvarande mer 2 800 transaktioner per sekund på sin mainnet och siktar på 50 000 inom en snar framtid. Det kommande Teranode-företagsnivåprotokollet syftar till att ha 1 TB transaktionsblock.

Nguyen sa att Bitcoin SV är „grundregeln för ett helt nätverk“ och „återuppfinner internet“.

I något relaterade nyheter har Högsta domstolen avvisat Craig Wrights behörighetsöverklagande. Satoshi-klaganden hade försökt stämma Hodlonaut för förtal i Storbritannien men måste nu gå igenom norska domstolar.

Hodlonaut sade att domstolen har tilldelat honom ytterligare 6 000 dollar i kostnader utöver de redan tilldelade 60 000 dollar: