Bitcoin is perfect geschikt voor de groene infrastructuur van Slowakije

Bitcoin is perfect geschikt voor de groene infrastructuur van Slowakije
Rate this post

Bitcoin past perfect bij de groene infrastructuur van Slowakije, aangezien de digitalisering van geld en blockchainisatie mensen en ondernemingen de mogelijkheid bieden om de kosten drastisch te verlagen.

Bratislava, de hoofdstad van Slowakije, ondergaat een ingrijpende verandering van de gebouwde omgeving als gevolg van een enorm ontwikkelingsproces sinds het midden van de jaren 2000. Deze reeks van bouw-, transformatie- en moderniseringsprocessen heeft een centrale industriële plaats van de stad radicaal getransformeerd tot een totaal nieuw zakelijk administratief district.

Groene infrastructuur

De kern van een dergelijke transformatie is groene infrastructuur. Er zijn meerdere problemen die de toestand van de groene infrastructuur in Slowakije beïnvloeden, maar het lijkt erop dat Slowakije in de toekomst op de goede weg kan zijn. Bitcoin Code past perfect bij de groene infrastructuur van Slowakije, aangezien de digitalisering van geld en blockchainisering mensen en ondernemingen de mogelijkheid bieden om hun kosten drastisch te verlagen.

Het belangrijkste element van het fysieke Bitcoin-netwerk als onderdeel van de progressie van Slowakije in groene infrastructuur zijn crypto-geldautomaten. Eind augustus is erwaren44 cryptomaten in Slowakije. Momenteel heeft het land alverwelkomd49! Slowakije is op weg om meer van dergelijke machines te krijgen, omdat veel producenten en exploitanten van crypto-geldautomaten een groot potentieel voor hun bedrijf in dit land zien. Een van de lokale producenten van crypto-geldautomaten, KELTA, heeft een teen in het water gedoken en de eerste eigen Bitcoin geïnstalleerdmachineop 17 augustus, gaat zijn bedrijf opschalen. Volgens de bron binnen KELTA gaat het nog een aantal crypto-geldautomaten installeren in Slowakije en kijkt het naar de mogelijkheden om zijn activiteiten in het buitenland uit te breiden.

Bratislava heeft een passie voor Bitcoin

De lokale Bitcoin-gemeenschap ziet er erg levendig uit en het behartigt de belangen van mensen en bedrijven in cryptocurrencies. Ze doen geweldige dingen. Een van de Bitcoin-activisten in Slowakije onthult bijvoorbeeld in detweetstorm dat hij ten minste één JCD Citylight in het centrum van Bratislava gaat huren, voor 21 dagen voor 210 EUR, alleen om Bitcoin-promotie te verspreiden onder de mensen in het centrum van de hoofdstad.

Bitcoin-geldautomaten nemen wereldwijd toe. Er zijn nu 10.211 machines en de plaats wordt een hot competitief punt. Eigenlijk zijn crypto-geldautomaten poorten van fiat naar cryptocurrencies en vice versa. Er zijn 558 bedrijven die dergelijke machines produceren en Lamassu is een van de oudste fabrikanten van crypto-geldautomaten en de op twee na grootste ter wereld. Er is Lamassu die al twee cryptomaten aan Bratislava heeft geleverd. Zoals hierboven vermeld, is de Slowaakse Bitcoin-gemeenschap erg gepassioneerd door cryptocurrencies, en het is een cruciale factor voor de acceptatie van crypto-geldautomaten. Bitcoin-evangelist zijn is ook een geweldig carrièrepad, zoals het voorbeeld van Lamassu laat zien. Op 11 september Lamassubevestigd dat het bedrijf Lucas Betschart in dienst nam, aangezien „weinig mensen de integriteit en toewijding hebben voor de zaak die Lucas heeft, en zijn ervaring met het promoten en navigeren van Bitcoin in Zwitserland zal ons enorm ten goede komen.“

Van Euro tot Bitcoin

Er zijn wereldwijd slechts 42 exploitanten van crypto-geldautomaten. Dus de niche om een ​​operator te zijn, heeft meer kansen om te gedijen dan de kant van de producenten, die overvol lijkt te zijn. De ontwikkeling van een dergelijke crypto-infrastructuur is een ruggengraat van de transformatie van de ontluikendeDeFi sector wanneer het bereikthet omslagpunt waar het online bedrijf en cryptocurrencies elkaar ontmoeten. Om een ​​factuur in Bitcoin te betalen, om op een gegeven moment euro’s en Bitcoins op te nemen, is de sleutel voor de verdere acceptatie van cryptocurrencies. Het is vermeldenswaard dat crypto-geldautomaten een geïntegreerd onderdeel worden van het zakelijke landschap van de mondiale hoofdsteden, wat alleen maar benadrukt dat de mensheid de nieuwe financiële wereld binnenstormt.

Slovenië, Cyprus, Malta en Slowakije werden in 2007-2009 lid van de Europese Monetaire Unie. Er was een zeer uitdagend deel van hun monetaire geschiedenis. Als gevolg hiervan verhoogde de muntunie de handel.

Tijden veranderen en dat geldt ook voor mensen en hun financiële gewoonten. We zien het begin van het Bitcoin-tijdperk. Bitcoin zorgt ervoor dat een bedrijf volledig groen kan worden, aangezien cryptocurrencies in hun innerlijke aard alle functies hebben waardoor hun houders alle financiële diensten met twee klikken kunnen krijgen, waarbij bijna al het omslachtige papierwerk terzijde wordt geschoven. Elke moderne crypto-geldautomaat zoals het geval is bij KELTAshows omvat de „deur“ naar het innovatieve ecosysteem waar het gebruik van financiële diensten de crypto haute-modus krijgt.

De cryptomaat wordt de ultieme oplossing voor financiële diensten en de Bitcoin-gemeenschap in Bratislava heeft volkomen gelijk in zijn enthousiasme. De recent geïnstalleerde KELTA crypto-geldautomaataccepteert „Elke betaalkaart“, en het verslaat de opties van de meest klassieke geldautomaten.

Naarmate blockchain meer adoptie krijgt, wordt dit papierwerk overbodig. Er zijn wereldwijd ongeveer drie miljoen klassieke bankautomaten. Door de ontwikkeling van cryptomaten wordt er een geval van gemaakt dat ze de klassieke „machine bank tellers“ zullen vervangen, en Slowakije laat ons zien dat deze trend een nieuwe wending neemt.